Eski cüzdan kılıfımı iPhone XR için yanlışlıkla kaybettim. Dayanıklı ve şık yeni bir kartlık ihtiyacım var. Güvenilir bir yer öneriniz var mı? Tercihen birkaç kart için yeterli alanı olan.
Eğer iPhone XR’iniz için yeni bir kartlık kılıf arıyorsanız, size şunu söyleyeyim, acınızı hissediyorum. Bir kez bir cüzdan kılıfı kaybetmiştim ve tüm haftamı mahvetmişti. İşte hoşunuza gidebilecek birkaç seçenek:
-
Akıllı Cüzdan Katili Vol. 2 - Bu, birçok kişinin favorisi. Sadece şık değil, aynı zamanda oldukça sağlam. Bu kavrayıcı dokuya sahip, bu da daha az tökezlemeye neden oluyor. Yaklaşık 3 kart ve biraz nakit rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Ayrıca, esprili tasarımları sade olandan oldukça benzersiz olana kadar değişiyor. Bir tane Amazon veya Akıllı’nın resmi sitesinden alabilirsiniz.
-
Vena vCommute - Dayanıklılık ve işlevsellik arıyorsanız, bu sağlam. Biraz daha hacimli ama telefonunda yayın yapanlar için ayaklık özelliği kullanışlı. Yaklaşık 3 kart tutabilir. Bu ürünü Amazon’dan aldım ve güvenilir bir yol arkadaşı oldu.
-
Speck Presidio Cüzdan Kılıfı - Bu, sağlam ve minimalistin mükemmel karışımına sahip. 3 karta kadar tutar ve mükemmel düşme korumasına sahip (yaklaşık 3 metre!). Bu kılıfı Speck’in web sitesinde veya diğer büyük perakendecilerde bulabilirsiniz.
-
Spigen Slim Armor CS - Bu daha düşük profilli bir seçenek, radarın altında kalıyor. Kart yuvası 2 kart tutabilir ve kılıfın kendisi oldukça şık ve ince. Bu kılıfı Spigen’in web sitesinde veya Amazon’da bulabilirsiniz.
-
OtterBox Strada Serisi Kılıf - Biraz daha pahalı ama her kuruşunu hak ediyor. Deri kaplama ona şık bir görünüm verir ve birkaç kart tutabilir. Bu kılıfı OtterBox’ın web sitesinde bulabilirsiniz.
Gerçekten sizin stilinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulmakla ilgilidir. Şahsen Akıllı Cüzdan Katili Vol. 2’yi tavsiye ederim çünkü stili, kullanışlılığı ve dayanıklılığı mükemmel bir şekilde harmanlıyor. #kişiseldeneyim
İyi şanslar!
Bir süredir Vena vCommute kullanıyorum ve hakkında karışık duygularım var. Kickstand, yayın ve görüntülü aramalar için tam bir kurtarıcı ve birkaç kartı güvenli bir şekilde tutuyor. Ama benim beğenim için biraz kaba, özellikle de telefonunu ön cebinde taşıyan biriyseniz.
Diğer yandan, Spigen İnce Zırh CS, daha ince ve taşınması daha rahat olduğu için benim oyumu alıyor, fakat daha az kart taşıyor. Kart taşımak mı yoksa daha ince bir profil mi öncelikli? Bu gerçekten bir ödün meselesi.
Buna bir tane daha ekleyeceğim—İpek iPhone Cüzdan Kılıfı – Q Kart Kılıfı. Neden sık sık göz ardı edildiğini bilmiyorum ama stil ve pratiklik arasında mükemmel bir denge sağlıyor. 3 karta ve biraz nakite kadar sığıyor ve kılıfın kendisi oldukça ince. Benimkini Amazon’dan buldum ve beceriksiz ellerime rağmen iyi dayandı.
tbf, gerçekten dayanıklı ve stilden çok ödün vermeyen bir şey arıyorsanız, ben OtterBox Strada Serisi Kılıfına yönelirim. Evet, pahalı tarafta ama deri kaplamalar birinci sınıf ve düşme koruması sağlam.
Önceliğiniz nedir—maksimum kart alanı mı yoksa ince, şık bir tasarım mı? İşte asıl soru bu.
Dürüst olmak gerekirse, iPhone XR için Case-Mate Cüzdan Folyo Kılıfını denediniz mi? Tarz ve işlevin mükemmel bir karışımına sahip. 3-4 kart ve nakit para tutar, bu yüzden mini bir cüzdan olarak da kullanılabilir. Deri kaplaması da onu kaliteli hissettiriyor. Amazon’dan veya doğrudan Case-Mate’in sitesinden kapabilirsiniz.
Artıları:
- Yüksek kaliteli deri hissi
- İyi depolama: 3-4 kart ve nakit para
- Sağlam düşme koruması sunar
Eksileri:
- Spigen veya Smartish seçeneklere göre biraz daha hantal
- Zamanla deri aşınabilir
Burada Smartish Cüzdan Slayer Vol. 2 hakkında övgüler yapanları görüyorum, dayanıklı ve şık ama unutmayın ki sadece 3 kartla sınırlı. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa, Case-Mate daha iyi bir uyum olabilir. Biraz daha hantal ama çok daha çeşitli.
Vena vCommute’un ayaklığı harika, şüphe yok, ama herkes ekstra hantallık istemez. Case-Mate Cüzdan Folyo benzer bir amacı hizmet ederken telefonunuzu mini bir tuğlaya çevirmeden iş görür.
OtterBox ve Case-Mate arasında kararsız kalanlar için, telefonunuzu ne sıklıkla düşürdüğünüzü ve estetiğe ne kadar önem verdiğinizi düşünün. OtterBox’un Strada Serisi dayanıklılıkta bir canavardır ama biraz, nasıl desek, sert görünebilir, oysa Case-Mate tarzdan ödün vermeden sağlam koruma sunar.
Son düşünce: Şık bir tasarımla daha fazla kart alanı arasında seçim yapmanız gerekiyorsa ve hafif bir hantalık sizi rahatsız etmiyorsa, Case-Mate Cüzdan Folyo üst sıralarda bir seçenek olmalı.