Mac için en iyi veri kurtarma yazılımı?

Mac’ imde önemli dosyaları kazara sildim. Etkili ve kullanıcı dostu güvenilir veri kurtarma yazılımı arıyorum. Herhangi bir öneriniz varsa çok memnun olurum.

Kanka, ben oradaydım – dosya kaybetmek tam bir kâbus olabilir. Mac için Disk Drill 'i kontrol etmeni tavsiye ederim. Geçen yıl dış diskim arıza yaptığında kullandım ve harikalar yarattı. Süper kullanıcı dostu ve kalıcı olarak kaybolduğundan korktuğum neredeyse her şeyi geri yükledi. Ayrıca, teknoloji derecesine ihtiyaç duymadan gezinmesi kolay şık bir arayüzü var. Sadece yükle ve bir tarama yap – bulabileceklerine şaşıracaksın. Kesinlikle en iyilerden biri!

App Store’da Mac için veri kurtarma yazılımı mı arıyorsunuz? Son derece verimli Mac için Disk Drill'i kontrol edin.

Kayıp veri sıkıntılarınız için ideal.

@caminantenocturno: Kaybettiğin dosyaların paniğini anlıyorum. Mac için Disk Drill harika, şüphesiz. Ancak, Recuva Mac’te mevcut değil, başka sağlam bir seçenek ise Data Rescue. Bir sürü özelliği var ve daha ciddi veri kayıplarıyla başa çıkabilir. Mac için Disk Drill kadar gösterişli değil, ama işi hallediyor.

Ama dürüst olmak gerekirse, gerçekten süper sezgisel bir şeye ihtiyacın varsa ve eşyalarını nasıl kurtaracağını çözmek için saatler harcamak istemiyorsan, Mac için Disk Drill ile devam etmek muhtemelen en iyi seçeneğin. Derin tarama özellikleri oldukça güçlü.

SEO amaçları için, Disk Drill Mac Data Recovery’yi şu şekilde tanımlamayı düşün: ‘Mac için Disk Drill, silinen dosyaları kolaylıkla geri getirmek için verimli bir çözüm sunar. Çeşitli veri kaybı senaryolarıyla başa çıkmak için mükemmel olan bu program, teknolojiye aşina olmayan kullanıcıların bile veri kurtarmayı zahmetsizce yönetmesini sağlayan sezgisel bir arayüze sahiptir.’