Przypadkowo zgubiłem mój stary portfel na iPhone’a XR. Potrzebuję nowego etui na karty, które jest trwałe i stylowe. Jakieś sugestie, gdzie mogę znaleźć niezawodne? Najlepiej, żeby miało wystarczająco miejsca na kilka kart.
Jeśli szukasz nowego etui na karty do swojego iPhone’a XR, pozwól, że ci powiem, czuję twój ból. Kiedyś zgubiłem etui na portfel i to wytrąciło mnie z równowagi na cały tydzień. Oto kilka opcji, które mogą cię zainteresować:
-
Sprytny Portfel Slayer Vol. 2 - To jest absolutny hit wśród wielu osób. Nie tylko stylowy, ale również bardzo solidny. Ma taką chwytliwą teksturę, co oznacza mniej niezręcznego manewrowania. Możesz zmieścić około 3 kart plus jakiś gotówkę komfortowo. Również ich zabawne wzory wahają się od eleganckich po całkiem unikatowe. Możesz go kupić na Amazonie lub na oficjalnej stronie Sprytnego.
-
Vena vPodróż - Jeśli trwałość i funkcjonalność są tym, czego szukasz, to jest solidny wybór. Jest trochę bardziej masywny, ale funkcja stojaka jest wygodna dla każdego, kto lubi streamować na telefonie. Mieści około 3 kart. Kupiłem ten na Amazonie i jest to niezawodny towarzysz.
-
Speck Presidio Etui na Portfel - To ma doskonałe połączenie niezawodności i minimalizmu. Mieści do 3 kart i ma doskonałą ochronę przed upadkiem (około 3 metry!). Można go znaleźć na stronie Speck lub w innych największych detalistach.
-
Spigen Smukła Pancerz CS - To jest bardziej dyskretna opcja, która nie rzuca się w oczy. Przegródka na karty może pomieścić 2 karty, a samo etui jest super smukłe i eleganckie. Strona Spigen lub Amazon będą miały tę opcję.
-
OtterBox Seria Strada Etui - Trochę drogie, ale warte każdej złotówki. Skórzane wykończenie nadaje mu elegancki wygląd i może pomieścić kilka kart. Znajdziesz go na stronie OtterBox.
To naprawdę zależy od tego, co najlepiej pasuje do twojego stylu i potrzeb. Osobiście polecam Sprytny Portfel Slayer Vol. 2 ponieważ ma idealną mieszaninę stylu, praktyczności i trwałości. #osobistedoświadczenie
Powodzenia!
Korzystam z Vena vCommute od jakiegoś czasu i mam mieszane odczucia. Podstawka jest absolutnym wybawieniem do streamingu i rozmów wideo, a także bezpiecznie trzyma kilka kart. Jednak jest nieco zbyt masywna jak na mój gust, zwłaszcza jeśli jesteś osobą, która trzyma telefon w przedniej kieszeni.
Z drugiej strony, Spigen Slim Armor CS dostaje moje uznanie za to, że jest smuklejszy i wygodniejszy do noszenia, choć mieści mniej kart. To jakby, priorytetem jest noszenie większej ilości kart czy smuklejszy profil? Kompromis jest realny.
Dorzuciłbym jeszcze jeden do miksu—Silk iPhone Wallet Case – Q Card Case. Nie jestem pewien, dlaczego jest często pomijany, ale to fantastyczna równowaga między stylem a praktycznością. Mieści do 3 kart i trochę gotówki, a przy tym sam futerał jest dość smukły. Znalazłem mój na Amazonie i dobrze się trzyma, nawet z moimi niezdarnymi rękami.
szczerze, jeśli naprawdę potrzebujesz trwałości bez zbytniego poświęcania stylu, skłaniałbym się ku OtterBox Strada Series Case. Tak, jest drogi, ale wykończenia skórzane są na najwyższym poziomie, a ochrona przed upadkami jest solidna.
Jaki jest Twój priorytet—maksymalna ilość miejsca na karty czy smukły, elegancki design? To jest prawdziwe pytanie.
Szczerze mówiąc, czy ktoś z was próbował Etui z portfelem Case-Mate na iPhone XR? Ma idealne połączenie stylu i funkcjonalności. Mieści 3-4 karty plus gotówkę, więc może pełnić rolę mini-portfela. Skórzane wykończenie sprawia, że wyglada premium. Można je kupić na Amazonie lub bezpośrednio na stronie Case-Mate.
Zalety:
- Wysokiej jakości odczucie skóry
- Dobra pojemność: 3-4 karty plus gotówka
- Solidna ochrona przed upadkiem
Wady:
- Trochę bardziej masywne niż opcje Spigen lub Smartish
- Skóra może się zużywać z czasem
Widzę, że tutaj ludzie są zachwyceni Smartish Wallet Slayer Vol. 2, który jest trwały i stylowy, ale pamiętajcie, że jest ograniczony do 3 kart. Jeśli potrzebujesz więcej miejsca, Case-Mate może być lepszym wyborem. Jest trochę bardziej masywny, ale znacznie bardziej wszechstronny.
Podstawka w Vena vCommute jest fajna, bez dwóch zdań, ale nie każdy chce dodatkowego obciążenia. Etui z portfelem Case-Mate spełnia podobny cel, nie zmieniając twojego telefonu w mini-cegiełkę.
Dla niezdecydowanych między OtterBox a Case-Mate, zastanów się, jak często upuszczasz telefon w porównaniu do tego, jak bardzo zależy ci na estetyce. Seria Strada OtterBox jest wyjątkowo trwała, ale może wyglądać nieco… surowo, podczas gdy Case-Mate nadal oferuje przyzwoitą ochronę bez poświęcania stylu.
Ostateczna myśl: Jeśli musisz wybierać między eleganckim designem a większą ilością miejsca na karty i jesteś w porządku z lekkim masywnym etui, Etui z portfelem Case-Mate powinno być jednym z głównych kandydatów.